A “csak enni félig” diétát

A súlycsökkenés egyszerűen csak több kalóriát éget el, mint amit eszel, de sok diétát bonyolult és nehéz követni. A Just Eat Half Diet stratégiailag a spektrum másik végén helyezkedik el, azzal a céllal, hogy egy alternatív súlycsökkentési módszert kínáljon, amely olyan egyszerű, mint a többi összetett. A diétának ez a neve magában foglalja. Beszélje meg kezelőorvosát, mielőtt elkezdené ezt vagy bármilyen étrendet.

A táplálék eredete

Philip Simon webes fejlesztője létrehozta a Just Eat Half Diet-et, amikor fogyás nélkül akart lefogyni, étrend-kiegészítők nélkül, bizonyos élelmiszerek feladásával vagy kalóriát számolva. Azt hitte, hogy egészséges étrendet fogyaszt, és súlygyarapodását a túlfogyasztásnak tulajdonította. Simon azt állítja, hogy két hónap múlva elveszítette a 18 lb-t. Azt is állítja, hogy konzultált egy viselkedési pszichológussal és egy nyilvántartott táplálkozási szakértővel, aki átvizsgálta a diétás módszert, és találta meg érdemét, bár nem tartalmazza ezeknek az egyéneknek vagy ajánlóinak nevét a weboldalán.

Az előfeltétel

A Just Eat Half Diet pontosan ez az, amit úgy hangzik, hogy csak egy fél ételt vagy ételt tartalmaz, amit tervez. Alapja az egyszerű, egyszerű megközelítés a kalóriatartalom csökkentésén keresztül. Ne tévessze össze az adag méretét, vagy egy ültetett étel mennyiségét, a kiszolgáló méretével, amely az étkezési útmutatáshoz használt élelmiszer szabványosított mennyisége. A bizonyítékok azt mutatják, hogy az adagvezérlés csökkenti a kalóriabevitelt, és különösen hasznos a nagy kalóriatartalmú élelmiszerek esetében, a Centers for Disease Control és Prevention (Centers for Disease Control és Prevention) szerint.

A profik

A Just Eat Half Diet egy olyan lehetőség a diéták számára, akik egyszerűen megközelítik a súlycsökkentést, nem akarják számolni a kalóriákat, és továbbra is szeretnék fogyasztani kedvenc ételüket, miközben csökkennek. Mivel a kedvenc ételeket vagy az egész élelmiszert elhagyják, a diéták lecsillapíthatók, ez a megközelítés olyanok számára is hasznos lehet, akik elég önuralommal rendelkeznek ahhoz, hogy félig elkészítsék a villát a szeretett sivatagban, és ne menjenek vissza az étkezés során.

A Hátrányok

Az éhség problémás lehet egyesek számára, és az étrend teremtője elismeri, hogy a siker az erőfeszítéstől és a fegyelemtől függ. Egészségtelen ételek fogyasztása – még a szokásos összegek felénél is – rossz lehet az Ön egészségére nézve. A diétás weboldalon található “Just Eat Half” című könyv egyik részletében Simon megvitatja az egész gabonák elfogyasztásának előnyeit, és finomított gabonát – fehér kenyeret és fehér rizst is beleértve – kevésbé kívánatosnak tart, mégis támogatja mindenféle ételt. A Harvard School of Public Health azt javasolja, hogy a finomított szemeket teljes kiőrlésű gabonákkal helyettesítsék, mert a finom szemek kevés táplálékkal rendelkeznek, és úgy viselkednek, mint a szervezetben lévő cukor, ami növeli a krónikus betegségek, köztük a szívbetegség és a cukorbetegség kockázatát.