A legjobb golf dobok a lassú swing sebesség

Sok golfozó lassan ingadozik, ezért ne zavarja meg. Talán az életkorod, a test vagy a természetes ritmusod nem engedi a gyors lendületet. De lehetséges, hogy rossz felszerelést használ. A “Golf” magazin és a “Golf Digest” szakemberei rendszeresen ajánlják a lassan ingadozó játékosok számára a legkedvezőbb járművezetőket, olyan technológiákon alapulva, mint a klubok homlokmarása, a súlycsökkentés és az in-club beállítások.

Ha lassú ingadozási sebessége van, akkor nem használhat merev vagy extra merev tengelyt. Ezeket a tengelyeket gyors gyorsaságú játékosok számára tervezték. Ahhoz, hogy meghatározza a sebességet, rendelkezzen egy hitelesített golfprosóval a tee-n, mert úgy találhatja, hogy a lendületes sebesség nem olyan lassú, mint gondolná. Például, ahogy Marc Solomon a Golf Instruction szerint “(Ernie) Els lengése nagyon folyékony, és úgy tűnik, lassan leng, de nem lassan lendül, a sofőr sebessége meghaladja a 115 mph-ot.

A vezetési technológia növelheti a swing sebességét anélkül, hogy a játékban más változások lennének. A Callaway Diablo egy példa a csúcstechnológiás illesztőprogramra. A “Golf Digest” Hot List 2011 “(The Octane’s) 46 hüvelykes könnyű tengelye úgy van megtervezve, hogy növelje a swing sebességét, és egy kémiailag maratott kagyló segít a golyó sebességének javításában.” A költség 2011 januárjától 300 dollár.

A klub arcának őrlése helyett a Cleveland csökkentette a Launcher összsúlyát, hogy növelje a potenciális swing sebességet. A “Golf” magazin a következőket írja: “Az XL 270 (460cc) és az XL 270 Draw (460cc) súlya mindössze 270 gramm, és a leginkább a sima lengési tempójúak számára működik, az XL 270 4 – 5 mph járművezetők.” A költség 2011-től 300 dollár.

A módosítások elvégzése a golfpályán hasznos lehet. A modern technológiának köszönhetően megváltoztathatja klubjait is. A TaylorMade R11 arcszöge 48 különböző beállítás kombinációjával állítható be. Ha megtalálta a megfelelőt, akkor jobb pontosságot és magasabb swing sebességet eredményezhet. A költségek 400 dollárért vannak 2011-től. Ne állítsd be a klubot egy fordulóban, ha azonban a Golf szabályai szerint játszol.

Tengely Flex

Callaway Diablo Octane Tour

Cleveland Launcher UltraLite XL270

TaylorMade R11