A legjobb illatmentes samponok

Sokan szenvednek érzékeny scalps, és nem veszi a kemény vegyi anyagok, illatok és festékek jelen rendszeres sampon. Ezek az összetevők kiütéseket, irritációt és peelinget okozhatnak. A problémák elkerülése érdekében vásároljon egy illatmentes sampont, hogy elkerülje a problémák egy részét. Keress olyan samponokat, amelyek természetes vagy szerves összetevőket tartalmaznak, nincsenek illatok, színezékek vagy parfümök, és olyan címke, amely szagtalan. A Drugstore.com értékesíti a szabad és tisztító sampont a Sensitive Skin számára, melynek ötcsillagos minősége van a sampon felhasználóinak körében. Ez a sampon nem illik semmihez, és természetes összetevőket használ. Az illatmentes Savvy.com ajánlja a Dr. Bronners Baby Mild folyékony kasztília szappant sampon- és testszappanra. Ez a formula teljesen szerves és nincs szaga egyáltalán. Az Illatmentes Savvy a Magick Botanicals sampont is ajánlja az érzékeny bőrre. Ez a sampon teljesen természetes és nincs illat vagy festék. A gyermekek számára Az illatmentes Savvy a California Baby szuperérzékeny samponra és a testápolásra nem vonatkozik illat. Ez a termék szerves és minden természetes összetevőt használ fel durva vegyszerek nélkül.

Közös csapdák

Az a legfontosabb zavar, hogy a szagtalan sampon megvásárlásával együtt eshet, hogy a legtöbb “szagtalan” értékesített sampon még mindig olyan összetevőket tartalmaz, amelyek szagot adnak. Ez komoly probléma azoknak az egyéneknek, akik nem tudnak semmiféle illatot a fejükön. Majdnem minden sampon enyhe illatú lesz, mert szinte lehetetlen eltávolítani a természetes illatokat a termékekből, de a samponok nem tartalmazhatnak természetes illatú összetevőket. Mindig tesztelje a terméket a fej egy kis területére, mielőtt a fejbőrre használná, hogy megvédje a potenciális mellékhatásokat.

Hol kapható

Általában nagyon nehéz megtalálni az illatmentes és parfümmentes samponokat. A legtöbb kiskereskedő nem forgalmaz olyan termékeket, amelyeket illat nélkül terveztek. Néhány drogéria kínálhat néhány illat nélküli terméket, de a legjobb hely, ahol minőségi samponokat találhat, amelyek nem tartalmaznak illatokat vagy parfümöket. Általában meg kell látogatnia minden egyes céges áruházat közvetlenül a termékek megvásárlásához. Keresse meg a szabad és tisztító sampont érzékeny bőrre a Drugstore.com-on. Keresse meg a Dr. Bronners Baby Mild folyékony kasztília szappant a DRBronner.com-on. Keresse meg a Magick Botanicals sampont a MagickBotanicals.com-on. Keresse meg California Baby szuper érzékeny sampon és testápoló illatát a CaliforniaBaby.com-on.

Költség

Különleges samponok, például parfümmentes samponok drágák lehetnek. Várják, hogy 10 és 30 dollár között fizetjenek egy üveg szagtalan samponért. Ingyenes és tisztító sampon érzékeny bőrre kb. 10 dollárért. Dr. Bronners Baby Mild Liquid kasztíliai szappan kb. 10 dollárba kerül. A Magick Botanicals sampon ára 10 dollár körül van. California Baby szuperérzékeny sampon és testápoló Nincs parfüm ára körülbelül 12 dollárért.