A legjobb indítómotorok

Keresse meg az alumínium keretet, a minőségi kerékpár alkatrészeket és a geometriát, amely illeszkedik a lovagi testtartásba és a testméretekbe. A legtöbb kezdő versenyző nem tudja, hogy tényleg szeretik-e a kerékpáros sportot. Ellentétben a múltra, a kerékpározás már nem sok a szegény ember sportja. A teljes szénszálas kerékpár megvásárlásakor nincs értelme a kezdőnek, mert kifejezetten azoknak szól, akik alacsony versenyszinten és alacsony súly-erő arányban akarnak. Lehet, hogy nem érdekel a versenyzés vagy a kerékpározás, és ez nem igazolja az ilyen egzotikus anyagok extra költségét. Válasszon egy másik anyagot, például acélt vagy titánt, de ezek az anyagok, mint például a szénszálas anyagok, gyakran költségesek. Az acélkeretek általában egyéni kereteként készülnek, és a titán egy másik egzotikus anyag – mindkettő nagyon költséges lehet. Miután elkezdte pedálozni a kerékpárt, az összetevők segítik a zökkenőmentes működést. A gyengén készült alkatrészek vásárlása valószínűleg nem kielégítő vezetést és lehetséges üzemzavarokat eredményez. Például, egy közúti kerékpáron meg kell keresni a Shimano 105 vagy a Sram riválisához hasonló összetevőket: A legfontosabb dolog keresni a keret geometriáját és hogyan illik hozzád. Minden egyes gyártó különböző kerékpém geometriát kap minden keretmérethez. Ha nem ismeri a méréseit, akkor keressen egy helyi kerékpár-üzletet vagy kerékpár-felszerelést, amely segít megtalálni a kerékpárt, amely a legjobban megfelel a testméreteknek.

Közös csapdák

Ne csak menjen ki és vesz egy kerékpárt, mert olcsó. Valójában, ahhoz, hogy egy tisztességes kerékpárt vásároljon, élvezni fogja a közel 1000 dolláros költségvetést. Ennek az az oka, hogy az új kerékpár árának legnagyobb része a kerékpár alkatrészeire vonatkozik. A vállalatok pénzt takaríthatnak meg azzal, hogy kevesebb technikával és készséggel rendelkező keretet építenek, és kevesebb teljesítményvezérelt komponenseket adnak hozzá. Ha semmi más nem, a jó alkatrészek azt jelentik, hogy a kerékpár egyenletesen mozog, megfelelően fékezik és nem igényel folyamatos karbantartást, Ha a kerékpár nem megfelelően illeszkedik, akkor fájdalom és esetleges sérülések jelentkeznek. Helyezze el a helyi kerékpár üzletét egy kerékpárra, ahelyett, hogy kerékpárral eladná. Néhány kerékpárra szerelhető rendszer kérni fogja a lábad mérését, például a belsejét, a térdtől a padlóig és a combcsont hosszától. A kar hosszát, a törzs hosszát és a teljes magasságot is figyelembe veszik.

Hol kapható

Meg kell vásárolnia a kerékpárját egy helyi kerékpárboltban. Legtöbbször a kerékpárbolt kínál valamilyen ingyenes karbantartást, amellyel kerékpárt vásárolhat tőlük. Szükséged lesz az ingyenes karbantartásra annak érdekében, hogy a kerékpár kellemes működőképes legyen. A kerékpáros üzletek használhatják a megfelelő számológépeket is, így biztos lehet benne, hogy a lovaglás és a keret mérete pontosan úgy van, hogy kényelmes lesz a lovaglás közben.

Költség

2010 szeptemberétől valószínűleg 800 és 1200 dollár között költik el a középkategóriás alkatrészekkel rendelkező indítómotort. Az ár a jobb alkatrészek és a keret anyagától függően megy fel.