A legjobb kardio berendezés a lábak tónusához

A rendszeres kardio gyakorlatok nemcsak a szív- és érrendszerre vonatkoznak, hanem a lábfejeket is hangolják, amikor olyan kardio berendezést használnak, amely elsősorban a lábizmokat veszi fel. Ilyen gépek közé tartoznak a lépcsőkorongok, futópadok, ugrókötelek és forgó kerékpárok. Ahhoz, hogy megfeleljen az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Jogi Főosztálya fizikai aktivitási irányelveinek, miközben tonizálta a lábadat a folyamatban, gyakoroljon mérsékelt vagy erőteljes intenzitást egy vagy több órán keresztül, a négy lábközpontú kardio opció bármelyikével.

Hegymászás a feltételezett lábaknál

A lépcsőfokozódás egyike a legjobb kardiószerkezeteknek, mivel a Georgia State University szerint számos alsó test izma van, beleértve a quadricepeket, a csontgörcsöket, a gluteális izmokat, a csípő flexorokat és a borjakat. A lépcsőfokozók sok nevet visznek, köztük a stairmasters, a stepmills és a stair climbers. Annak érdekében, hogy a lépcsőfokozó edzés hatékonyan hangosítsa a lábadat, ne csaljon meg, mert nem támaszkodott a korlátokra. Ha nincs jól működő gép, akkor a rendszeres lépcsőház hasonló edzést kínál.

Jogging for Jiggle-Free lábak

A futópadon végzett futás közben a szinte minden izom a lábadon működik, és az egyik legjobb módja annak, hogy általánosan tónusos megjelenést biztosítson, nem is beszélve arról, hogy az 500 kalóriát óránként égesse el, a 2006. januári ” Fitness “. A futópadon lejtős lejtésen vagy séta közben aktívan részt vesz a combok és a borjak, valamint a gluteális izmok, amelyek szükségesek a tónusú hátoldalon. Az oldalra és visszafelé járva a belső és a külső combokat is megcélozhatja, magyarázza Karon Karter a “The Ultimate Body Shaping Bible” című cikkében. Amikor a futópadra irányítást választ, győződjön meg róla, hogy először csökkentse sebességét, és járjon el óvatosan, hogy elkerülje a kioldódást.

Ugrás a kavicsos borjaknak

Jumping kötél, egy klasszikus és hatékony kardio gyakorlat, az egyik legjobb módja annak, hogy az alsó lábakat célozzuk, mivel állandó lábazattal jár. Nem csak az ugrókötél kiváló módszer a lábak hangosítására és kalóriák elégetésére, de ez a piacon elérhető egyik leginkább elérhető és költséghatékony kardió berendezés. Míg a borjú izmok, különösen az egyetem, elsősorban az ugrókötélből, a quadricepszekből, a combnyeregekből és a gluteális izmokból származnak, a Human Kinetics szerint.

Spinning for Shapely Legs

A Mad Dogg Athletics, Inc. szerint a kerékpározás egy függőleges forgó kerékpáron, amelyet általában fonásnak neveznek, minden lábának minden nagy izomát, köztük a combcsontokat, a combokat és a borjakat magában foglalja. A felszállás elsősorban a combjainak frontjain és a lefelé A stroke a combod hátsó részét célozza meg. Folyamatosan húzva és nyomva a pedálok toboroznak a borjakat is, mint ahogyan a lábak hangzásának egyik legjobb módja.