A legjobb szerves multivitaminok

Nem csak a szerves multivitaminok sokkal vonzóbbak, mert nem termelnek vegyszerekkel, a szintetikus úton előállított vitaminok csak mintegy 50 százalékos hatással vannak a szerves multivitaminokra, mondja Jon Barron, a Nutraceutical Researcher és a Baseline of Health Foundation igazgatója. Amikor szerves multivitamint keresünk, fontos megjegyezni, hogy a vitaminok nem csak szerves anyagokból, hanem biotermékekből származnak. Keressen koncentrált formákat a máj, az élesztő és a búzacsíra, valamint a “szuperfood” kombinációkat, mint a porított cékla, búzafű, árpafű és virágpor.

Közös csapdák

A szerves multivitaminok vásárlása során elkövetett gyakori hiba az, hogy a címke azt mondja, hogy “szerves” vagy “teljesen természetes”, anélkül, hogy elolvasta volna, mi történik a vitaminban, hogy így legyen. A “szerves” kifejezés szinte mindegyikre vonatkozik, amely legalább egy szénatomot tartalmaz, az Organic Consumers Association szerint. Fontos, hogy elkerüljük a szintetikus anyagokat a vitaminokban. Keresse a következő kifejezéseket: acetát, bitartarát, klorid, glükonát, hidroklorid, nitrát és szukcinát. Vigyázzon a töltőanyagokra is. Mivel a szuperáruk drágák, egyes gyártók hígítják vitaminkoncentrációjukat rizsliszttel és lecitinnel.

Hol kapható

Az ökológiai multivitaminok az online áruházakban, például az Amazon.com-on és az élelmiszer-áruházakban, az élelmiszer-együttműködésekben, a gyógyszertárakban és a legtöbb élelmiszerboltban található természetes élelmiszereknél vásárolhatók meg. Teljesen a Purest egy weboldal, amely hatalmas különféle ökológiai és természetes vitaminokat kínál.

Költség

Az új fejezet – egy hiteles szerves vitamin-kiegészítő cég – minden ember egy napi vitamint kínál 90 vitaminban egy üvegben 46,95 dollárért a Absolutely the Purest-en keresztül. Ugyanaz a vitamin kerül forgalomba egy 72-es méretben az Amazon-ban, 30 dollárért. Nézz körül a különböző webhelyek és üzletek, és győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot. A legtöbb szerves vitamin, a palack mérettől és a vitaminok típusától függően, üvegenként 25 és 60 dollár között mozog. Az árak 2010 augusztusától pontosak.