A legolcsóbb személyi edzői minősítés

A fitnesziparban végzett munkák várhatóan 2008-tól 2018-ig 29 százalékkal nőnek, a Munkaügyi Statisztikai Hivatal adatai szerint sokkal gyorsabban, mint bármely más foglalkozás. 2008-ban a személyi edzők 16.120 és 60.760 dollárt keresettek, átlagosan 29.210 dolláros fizetéssel. Számos igazoló ügynökség létezik a személyi edzők számára, és a költségek meghatározó tényezők lehetnek abban, hogy melyiket válasszuk.

2008-ban a Munkaügyi Statisztikai Hivatal szerint 26.100 munkahelyet tartottak a fitness munkások, beleértve a személyi edzőket is. A fitnesz- és rekreációs sportközpontok az összes személyi oktató 61 százaléka, az állampolgári és társadalmi szervezetek 13 százalékát foglalkoztatták, és 9 százalékuk önálló vállalkozó volt. Számos személyi edző részmunkaidőben dolgozik, vagy több helyen dolgozik. A legtöbb munkáltatónak személyi oktatókat kell tanúsítania, és főiskolai végzettséget kíván.

Az Athletic Tanúsító Képzési Bizottság (ACT) a legolcsóbb személyi edzői tanúsítványt kínálja 2011 áprilisától. Az alapterv ingyenes, vagy 65 dollárt fizethet a pro-tervért. A vizsga 100 kérdésből áll, 1 1/2 órával a befejezéshez. Nincsenek előfeltételek a vizsga megszerzéséhez. Kétévenkénti újbóli elismerés szükséges. Sajnos, ez a tanúsítvány, amelyet 2010-ben hoztak létre, nem hitelesíti az Országos Bizonyítványok Igazoló Hivatala (NCCA), vagy az iparban a kiadványban elismert.

1993-ban alapították, a Nemzeti Erõs és Fitnessi Tanács (NCSF) a legolcsóbb akkreditált tanúsítvány a személyes képzéshez a kiadványtól. A vizsga költsége 2011 áprilisában 199 dollár. Három órával töltheti fel a 150 kérdést. Az előfeltételek közé tartozik: a 18 évesnél fiatalabb és középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű. Kétévenkénti újbóli elismerés szükséges. Ez a minősítés elismert a fitness iparban.

Az NCCA akkreditációt nyújt azoknak a szervezeteknek, amelyek bizonyítottan jogos bizonyítványt nyújtanak. A szervezetek önként jelentkeznek erre a fontos, elismert megkülönböztetésre, hogy az érdekelt felek és a közvélemény tudják, mely tanúsítványok érvényesek az iparágban. Az akkreditált szervezeteknek ötévente meg kell újítaniuk annak biztosítása érdekében, hogy elismert szabványokat tartsanak fenn.

Statisztika

Legolcsóbb tanúsítás

Legolcsóbb akkreditációs tanúsítvány

Igazoló ügynökségek nemzeti bizottsága (NCCA)