Fehér tea terhesség alatt

Sok növényi teák terhesség alatt terhesség alatt van, de a fehér tea egyszerű formában nem gyógynövény tea. A fehér tea biztonságos a kis mennyiségben a terhesség alatt, de kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt hozzáadná az étrendjét. A tea tartalmazhat koffeint és egyéb olyan vegyületeket, amelyek potenciálisan károsak lehetnek Önre vagy a magzatra.

Fehér tea 101

A fehér tea olyan éretlen tealevelekből készül, amelyeket nem hagytak szárazon, amíg sötétebb teák, mint a fekete. A teát olyan rügyekből készítik, amelyek még nem teljesen nyitottak, és a név a csípős csontvilági kollégium szerint a rózsák külsején levő fuzzből származik, amely fehérvé válik, miután felszedték őket. Ezeknek a rügyeknek a korai betakarítási ideje biztosítja azt is, hogy fenntartsák antioxidánsukat, amelyek olyan anyagok, amelyek megóvhatják Önt bizonyos egészségügyi állapotoktól. Ezeknek az egészségügyi előnyöknek köszönhetően, a fehér tea a terhesség alatt biztonságos lehet a mérsékelten, de az ivás előtt kérjen orvosát.

A koffein aggodalomra ad okot

A rendszeres fehér tea koffeint tartalmaz, amelyet terhesség alatt korlátozni kell. Egy csésze tea, beleértve a fehér tea, 40 és 50 milligramm koffeint tartalmaz, az Amerikai Terhességi Szövetség szerint. Nem született csecsemője nem képes a koffein metabolizálására, amennyit csak tud, az Amerikai Terhességi Szövetség szerint, ezért a legjobb, ha korlátozza a bevitelt. Nincs azonban ajánlott korlát, ezért beszéljen orvosával annak megállapítására, hogy mennyi, ha van ilyen, a koffein biztonságban van. Koffeinmentes fehér tea, kevesebb, mint 1 gramm koffein adagonként, egy lehetőség, ha nem vagy nem akar koffeint bevenni a terhességi étrendbe.

EGCG a terhesség alatt

Sok teák, köztük a fehér tea, egy epigallokatechin 3-gallátot vagy egy EGCG-t tartalmaz. Az EGCG egy olyan polifenol, amely bizonyos egészségügyi előnyökkel rendelkezik, de gátolhatja a folsavbevitelt is, egy 2007-es cikk szerint a Planta Medica-ban. A folsav egy B-vitamin, amely elősegíti a születési rendellenességek megelőzését, ami a terhesség alatt elengedhetetlen. A folsav lehetővé teszi a szervezet számára, hogy extra vért tegyen az egészséges terhesség támogatására.

Itassa egyenesen

A fehér tea tartalmaz polifenolokat, növényi ételekben lévő vegyületeket, amelyek segíthetnek bizonyos rákos megbetegedések, szívbetegségek, cukorbetegség és osteoporosis megelőzésében, egy 2009-es cikk szerint, melyet az “Oxidatív Medicine és Cellular Longevity” című kiadványban közöltek. Egy csésze tea körülbelül 100 milligramm polifenolból áll, de ugyanolyan mennyiséget kaphat, ha nem többet, a gyümölcsökből és zöldségekből. Ha kezelőorvosa megadja a fehér tea elfogyasztását, választhat egyszerű fehér teát, nem pedig gyógynövénytea-keveréket. Bizonyos növényi teák, mint a csipkebogyó, a hibiszkusz, a sárgabarack, a csalán és a sassafrák, a terhesség alatt nem biztonságosak, a BabyCenter weboldalának megfelelően. Tehát, bár a fehér tea biztonságos lehet az Ön számára, a fehér tea és az egyéb gyógynövények kombinációja nem.