Felemeli a súlyokat és megszabadul a fegyverektől?

A súlyemelés vagy az ellenállóképzés kulcsfontosságú a karaink megjelenésének javításához. Hozzáadja a sovány izomszöveteket, és kialakítja az izomszövet megjelenését. Az ellenállóképzés szintén segíti az anyagcserét, hogy segítsen a felesleges testzsír szabályozásában. Azonban a test egyik szakaszát nem észlelheti, és a jó súlycsökkentő programhoz cardiovascularis edzéssel és egészséges táplálékkal kell kísérnie a legjobb eredmény elérését.

ajánlások

Az American College of Sports Medicine hetente két-három napot ajánl az ellenállóképzésre, legalább 48 órás pihenővel a gyakorlatok között. A legtöbb ember számára az izomcsoportonként 8-12 ismétlés elegendő ahhoz, hogy az izmok és a megjelenés megváltozzon. A sportolóknak és a tapasztalt gyakorlott résztvevőknek szükségük lehet több csoportra vagy gyakorlatokra az izomcsoportonként, hogy megkapják a kívánt eredményt.

Jelentőség

A 48 órás pihenőidő létfontosságú a meghatározott karok kívánt eredményének eléréséhez, kevesebb testzsírral. Amikor felemeli a súlyokat, mikroszkopikus könnyeket hoz létre az izomszövetekben. Amikor ezek a könnyek meggyógyulnak, az izomrostok erősebbé válnak és nagyobbak lehetnek, mint korábban. Ha nem adod meg a szervezetnek megfelelő gyógyulási időt, folyamatosan lebontja az izomszöveteket, és nem gyógyul meg. Időnként 48 óra nem elég hosszú pihenőidő. Ha 48 óra múlva még mindig fáj, várjon addig, amíg a fájdalom el nem éri, mielõtt ismét gyakorolja a karját.

Feladatok

Meghatározott, izmos karok eléréséhez a vállakat, a bicepszeket és a tricepszeket kell gyakorolnod. Ezeket az izomcsoportokat oktatva mindannyian meg fogja célozni a karot és kiegyensúlyozhatja az izmokat. Egy álló súlyzó vállprés lesz a deltoidokra összpontosítva. Bicep fürtök egy gépen, szabad súlyokkal vagy egy zenekarral meghatározva a kar elülső részét. A fejpántok súlyzókkal, kábellel vagy szalaggal a tricepszre fókuszálnak, és hangzik a kar hátulján, ahol sok testzsír ülhet.

Kardiovaszkuláris gyakorlat

A testsúlycsökkenés a szervezet egészéből történik, és nem célozható egyetlen területre. A karcolások tónusát a kardio-kondicionálás kombinációja végzi el, hogy a zsír- és súlyképzést égesse le, hogy erősítse és hangosítsa az izmokat, amint láthatóvá válnak. A kardio-ülések sok kalóriát égethetnek, hogy szabályozzák a súlyt és javítsák az egészségét. Az American College of Sports Medicine hetente három-öt napot ajánl naponta 20-30 percre. Ha sok a súlycsökkenés, növelje az időtartamot 50-60 percig. Az intenzitást mérsékelten tartsuk keményre és fokozatosan haladjunk meg, hogy megelőzzük a túlképzést.

Diéta

A táplálkozás olyan tényező, amelyet fontolóra kell venni, ha csökkenteni szeretné a testzsírt és növelné az izom testét. Az egészséges, kiegyensúlyozott étrend megfelelő energiát biztosít a tested számára, valamint segítséget nyújt a testmozgásból. Kerülje el, hogy teljesen lecsökkentse az étrendből az egyik tápanyagot. A szénhidrátok, zsírok és fehérjék mind fontosak az Ön egészségi és súlycéljaihoz. Vegye fontolóra, hogy vegye fel a gyakorlott dietetikusokat a gyakorlott résztvevőkkel, ha nem vagy biztos benne, hogy mit és mennyit kell étkeznie.