Jóga pozíciók, amelyek növelik a összehúzódásokat

A munkaerő minden nő számára különböző. Noha egyes nők rendszeres összehúzódásokkal rendelkeznek, amelyek előrehaladnak a munkaerő gyors elterjedésében, mások esetleg úgy találják magukat, hogy a méhbe szorulnak, szabálytalan összehúzódásokkal, amelyek nem terjednek ki a méhnyakról. Néha a test pozíciójának megváltoztatása vagy a jóga használata segítheti a összehúzódásokat a munkaerő mozgatásához, ezáltal biztonságos alternatívát nyújtva a kontrakciót kiváltó gyógyszerek alkalmazásához, ami néha megváltoztathatja a szívverést, az ájulást, a fejfájást és a hányást, állítja az Egyesült Államok Nemzeti Orvostudományi Könyvtár. A jóga gyakran ajánlott a nők számára a terhesség későbbi hónapjaiban, mivel ez segíthet megtartani Önt és előkészíti a testet a munkaerőnek, a Fit Terhesség szerint.

Gyakorolja a hasi légzést a korai munka során, amikor a kontrakciók most kezdődtek és még nem intenzívek. Ülj le lábaddal, csukja be a szemét, és lélegezze be az orrát és a szájon át, miközben nyugodt maradt.

Tartsa a kezét az alsó végtagján, és lassú, körkörös mozdulattal mozogjon a medencéjéből, és képzelje el, hogy a baba a születési csatornába költözik, javasolja a Fit Terhességet. Segíthet a baba mozgatásának a medence belsejébe, és enyhítheti a medence és a medence fájdalmát.

Térdeljen az ágyon vagy a padlón, valakivel, aki segít stabilan tartani, és lassú, körkörös mozdulatokkal jár a csípőjével, hogy csökkentse a fájdalmat, segítse a csecsemő leeresztését és a méhnyak kitágítását.

Maradjon térdelő helyzetben, és tartsa a térdét szélesebbre, mint a hasa, érintse meg nagy lábujjait és hátradőljen a sarkára. Pihenjen a karján egy születési golyón vagy a születési partnereden. Ez a jóga pozíció segít abban, hogy a gravitáció a csecsemőt a méhnyakba nyomja.

Csinálj mélyen, amikor tovább teszed a munkádba. A munkáspartnere leüljön egy székre, miközben hátradőlt az illetőre, széles térdével és guggolással. A jóga pozícióban dolgozik, hogy kiterjeszti a medencét, lerövidíti a szülőcsatornát, és a baba fejét lehúzza, hogy tovább növelje a méhnyakot.