Melyik az izmok teszik a trambulin?

A trambulinon való ugródás, amelyet nyugtatónak is neveznek, egy élvezetes, alacsony hatású edzés, amely számos szív- és érrendszeri, egészségi és fitnessi ellátást kínál. A trambulinon végzett edzés kiváló aerob aktivitás, amely segít kalóriát égetni, valamint erősíti az anyagcserét, az immunrendszert és számos egyéb létfontosságú szervet. A szilárd trambulin edzés hatékonyan felhúzza az izmokat az hasfalon, lábain, combján és fenéken.

Trambulin Tippek a felugrósítóra ugrálva különösen hatékonyak a gyomor és az egész hasi mag megvászására és meghatározására. A hasi izmok azért fejlődnek ki, mert testének rugalmasságát és felszabadulását meg kell engedni minden alkalommal, amikor egy trambulinról származik. A magot leginkább akkor használják, ha ugrálsz egy trambulinra, és a tréning hatékonyabban alakíthatja a hasi izmokat, mint a hagyományos dörzsölés vagy situps.

Ahelyett, hogy más, szigorúan egy bizonyos területen koncentrálnának, ismételten pattogó trambulin nyújt teljes testet. A lábad, a comb és a fenék különlegesen kondicionálódik, és a következetes ugrómozdulatok tónusznak. Ezenkívül a karjaid minden egyes ugrással lendítheted őket. Növelheti az edzés nehézségi szintjét azáltal, hogy hozzáadja a boka súlyát vagy a kéz súlyát a különálló ellenállás miatt.

A nagy hatású fizikai tevékenységektől eltérően, mint például futás, ugrás vagy ugrás, a trambulinon való képzés nem valószínű, hogy károsítja az ízületeket. A Trambulin Tippek a visszapattanó használatával az úszás után kiemelkedően alacsony hatású edzés. A tapasztalt fizikai aktivitás megnövelheti nyirok- és immunrendszerét. A trambulinon való ugrás a méreganyagok és egyéb mérgező anyagok eltávolítását eredményezheti a szervezetben. Az ilyen szennyeződések eltávolítása biztosíthatja az egészséges és tartós immunrendszert.

A trambulin állandó ugrást igényel, ami a szívét a vér szivattyúzására kényszeríti. A Centers for Disease Control és Prevention és az American College of Sports Medicine listán ugrálnak egy trambulinra mérsékelt intenzitású aerob gyakorlásra. A 30-60 percig tartó, közepes intenzitású gyakorlatok, heti öt nap, megfelelnek az American College of Sports Medicine egészséges életmódra vonatkozó ajánlásainak.

Hasizmok

Lábak, combok és alsó állások

Egyéb előnyök

Trambulin edzés