Mi a mérsékelt intenzitás a kardio gyakorlatban?

A közepes intenzitású kardió áldást nyújt az életednek és érdekes módon jelenik meg. Elmondhatja, hogy a szívdobbanásod és a tevékenységed alapján ez a kardio szint van. Nem kétséges, hogy akkor is mérsékelt kardio érzést kapsz, amikor csinálod.

Szívre van szükséged

A szíve megmutatja a legjobb jelzést, hogy mérsékelt intenzitású cardio-t csinálsz. A célérték és a becsült pulzusszámmal foglalkozó Centers for Disease Control and Prevention jelentés azt jelzi, hogy ha a pulzusszám a maximális pulzusszám 50-75% -a, mérsékelt intenzitással dolgozol. Számítsd ki maximális pulzusodat azáltal, hogy leveszed korodat 220-ról. Például ha 30 éves vagy, a maximális pulzusszáma 190, a mérsékelt intenzitás pedig 95 és 143 között van. Ellenőrizze az impulzust, állítsa le az indexet és a középső Ujjait a csuklóján vagy nyakán, és 60 másodpercig számolják a szívveréseidet.

Intenzív mutatók

A közepes intenzitású kardiónak van néhány jelentős jele. Szerint a Centers for Disease Control és Prevention jelentése szerint mennyi fizikai aktivitás szükséges a felnőttek számára? Lehet, hogy beszélni tudsz, de biztosan nem fogod tudni övezni kedvenc dallamaidat. Ahhoz, hogy elérjük ezt az intenzitást, nézzünk olyan gyakorlatokra, mint a gyors séta, a víz aerobik vagy akár a fűnyíró.