Miért vagyok mindenhol súlycsökkenés, de a szerelmem kezeli?

Senki nem tudja pontosan megjósolni, hogy mennyire fogynak, mivel a testsúlycsökkenési minták nagyban különböznek egymástól. Sok köze van a genetikai sminkhez, ami szintén befolyásolja a test zsíreloszlását. Néhány ember hajlamos a testsúlycsökkentésre szinte azonnal a csípőjétől és combjaiktól, míg mások láthatják, hogy a hasa csak eltűnnek. De a szerelmi kezek szinte mindenki számára problémásnak bizonyulnak.

Kezdetben az emberek elveszítik tömegük többségét a test zsírszövetében. Ha a legnagyobb súlyt a gyomrában érte el, akkor ez a terület, ahol a zsír legjelentősebb csökkenését látja. A szerelmi fogantyúk viszont meglehetősen kis zsákok a zsírszövetekből, így a tested nem feltétlenül célozza meg ezeket a területeket addig, amíg később a testsúlycsökkenést nem. Néha ez az utolsó zsírszegény terület, amelyet elönt.

Mivel már fogy, a csata fele nyer. Végül a teste energiára fordul ezekhez a zsebkendőkhöz. Ez csak időbe telik, ezért folytasson egy kalóriatartalmú étrendet és rendszeres testmozgást végezzen a fogyás elősegítésére. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem szabad újraértékelni, hogy mit csinálsz, hogy elveszítsd a súlyodat. Az emberek általában úgy találják, hogy mit jelent a súlycsökkentő fennsík, ezért előfordulhat, hogy néhány kalóriát le kell vágnia az étrendből, és növelnie kell az edzés intenzitását vagy időtartamát az eredmények kipróbálásához.

Ahogy növeli edzésének intenzitását vagy időtartamát, add hozzá néhány hasi gyakorlatot a gyakorlatban. Bár nincs mód arra, hogy megfigyelje-csökkentse azokat a szerelmi kezeléseket, olyan gyakorlatok, amelyek a hasi és oblique munkát végeznek, egy trimmer megjelenést biztosítanak Önnek, miután elveszíti a zsírt. A dörzsölések, a lecsúszások, a dudák és a csavarások mindegyike segít megerõsíteni és tónusolni a magot, és bár nem fogják célozni a szerelmi fogantyúkat, kalóriákat égetnek el, mint bármely más gyakorlat, és ezért zsírt éghetnek, ha a testet kalóriahiánysá teszik .

Ha elérte a célsúlyát, és még mindig a szerelem kezeli, akkor beszéljen egy diétás emberrel és egy személyi edzővel. A dietetikus jobban meg tudja becsülni a diétát, és segíthet a változások megváltoztatásában, amelyek hasznosak lehetnek a szerelmi kezeléseknél, míg egy személyi edző olyan edzésprogramot hozhat létre, amely segít megszabadulni a fennmaradó zsírfeleslegtől.

Testzsír

Fogyás

Spot csökkentés

Ajánlást