Milyen előnyökkel jár a zöldségek és a gyümölcsök gyümölcsbefűzése?

A szaftos párologtatók az ételeket apró darabokra darabolják, és a gyümölcslevet leválasztják. A gyümölcscentrifuga a táplálék kiegészítésének egyik módja az egészséges ételekben, például a gyümölcsökben és zöldségekben található értékes tápanyagokkal. Függetlenül attól, hogy böjtöl, diétázik vagy kiegészíti egy már egészséges étrendet, a gyümölcscentrifugálás sokféle vitamint és ásványi anyagot kínálhat az egészségének támogatásához.

Gyümölcsfajták típusai

Különböző típusú juicing képes különböző dolgokat a tested. A gyümölcsös zöldségek gazdag vitaminokat és ásványi anyagokat biztosítanak, de nagyon kevés hatásuk van a vércukorra, mivel a zöldségek általában alacsony a cukor. Gyümölcsös gyümölcsök nagyon finom ételeket kínálnak, táplálékkal teli, de magas a cukortartalom, mivel egy kis pohár juice almát összesen 4-5 almot, több mint 350 kalóriát és 85 gramm cukrot igényel az USDA National Nutrient Adatbázis. A fűfélék, mint az árpa, zab és búzafű, a “Tápanyagok” című 2011. januári szám szerint kiváló módja annak, hogy a mély, zöld ételekben megtalálható gazdag klorofillot más ásványokkal együtt lehessen bevinni.

Jelentőség az egészségről

A gyümölcscentrifugálás a kiegészítő egészségügyi támogatás nagyszerű útja, ha nem képes megfelelő mennyiségű tényleges gyümölcsöt és zöldséget fogyasztani. Lehet, hogy nem szereted a tényleges ételek ízeit vagy textúráját, így a gyümölcsök és a zöldségek, amelyeket általában nem eszel, a Doctoroz.com szerint gyümölcsös és zöldségfélék fogyasztása és összekeverése. Ha Ön egy bizonyos egészségügyi problémára folyékony táplálékkal rendelkezik, a juicing optimális módja annak, hogy támogassa egészségi állapotát.

A gyümölcsök előnyei

A gyümölcs nagyon gazdag ízben és színben, és nagyon jóllakottságú gyümölcsleveket hozhat létre, amelyek támogatják egészségi állapotát és jólétét. A gyümölcslé édes, és teljes és elégedett érzést nyújt Önnek. A gyümölcslé optimális a gyermekek számára, mivel a gyermekek édes ízeket élveznek, és elegendő tápanyagot fogyaszthatnak frissen ásott ital mellett. A 2010-es “Health Promotion” folyóirat egyik tanulmánya szerint a gyümölcslé értékes táplálkozást biztosít a fiatal felnőtteknek, és a 100 százalékos gyümölcslé fogyasztása a teljes zsír és a hozzáadott cukrok alacsonyabb fogyasztásával jár együtt.

A zöldséglevek előnyei

A gyümölcsös zöldségek sokféle tápanyagot biztosítanak a gyors és könnyen megközelíthető sugárút révén. A 8 grammnyi spenótot, a brokkolit, a keletet és a zellert több mint 45 flavonoid adják, a kajmferol és a kvercetin a lista alatt áll, a 2009-es “Journal of Agricultural and Food Chemisty” című tanulmány szerint. Ezek a flavonoidok kombinálják mind az antioxidáns, mind a gyulladáscsökkentő hatásokat oly módon, hogy a káposzta és más mély zöld ételek vezető étrendi szerepet játszanak a krónikus gyulladás és az oxidatív stressz elkerülésében, a Nutrition-and-You.com szerint. A nem cukrozott zöldségek, például a leveles zöldségek, a zeller és a brokkoli, gyógynövényekkel ízesítve, például a menta vagy a koriander, egészségre késztető tónust hozhatnak létre, anélkül, hogy jelentős hatást gyakorolnának a vércukorra.

Figyelembe kell venni

A gyümölcsök és a keményítőtartalmú gyümölcslevek, például a sárgarépa vagy a cékla sok cukrot tartalmazhatnak, ami káros lehet a cukorbetegek számára, és hozzájárulhat a súlygyarapodáshoz. Használja a juicing-t, mint kiegészítő étrendet. Túl sok juicing okozhat olyan tüneteket, mint a hasmenés és görcsök, javasolja az American Cancer Society. Juice zöldségeket az ital nagyobb részét, majd adj hozzá egy kis gyümölcsöt ízlés szerint.