Milyen fémet használnak a hasi gyűrűs piercinghez?

A köldök piercingek lehetnek a leggyakrabban előforduló testvérek a nyak alatt – sőt, valószínűleg csak a fülbevaló piercingjei a népszerűségnek. Amint ez megtörténik, ők is az egyik legkritikusabb hely, és leginkább gyógyítani. Az egyik legfontosabb a belly-button piercing siker, hogy válassza ki a megfelelő típusú ékszert a kezdeti elhelyezés. A fémnek sima és hipoallergénnek kell lennie, hogy minimalizálja az irritációt és a mellékhatásokat.

Sebészeti rozsdamentes acél

A sebészi minőségű rozsdamentes acél a legtöbb kezdeti piercing, beleértve a köldökpiercingeket, a go-to opció. Ez olcsó és rendkívül tartós. Ennek egyik hátránya, hogy viszonylag nehéz más választási lehetőségekhez képest. Győződjön meg róla, hogy a fúrógép igazi implantátum-jelölő acélötvözeteket használ, mivel néhány rozsdamentes acélból készült ékszer gyengébb anyagból készült, ami irritációt vagy késleltetett gyógyulást okozhat.

Menj az Aranyért

Arany ékszerek egy másik lehetőség egy kezdő köldök piercing. Az aranynak 14 és 18 karátosnak kell lennie, a magasabbak pedig túl lágyak. Nikkelmentes ötvözetet is kell készíteni, győződjön meg róla, hogy a fúrókerék jó hírű, és ismeri a forrásait. Arany legnagyobb hátránya a költség.

Niobium és titán

A titán könnyű és erős, és rutinszerűen használják az orvosi implantátumok számára, így finom választékot nyújt a test ékszerek számára. A niobium a titánhoz hasonló fém, és hasonló előnyökkel rendelkezik – tartós, könnyű és megfizethető. A niobium és a titán egyik egyedülálló eleme, hogy hőkezeltek vagy eloxálhatók különböző színek előállítására – rózsaszín, lila, zöld vagy kék köldökzsinórra lehet választani. Ezek a színek nem tarthatnak sokáig, különösen – ha sok súrlódás van a gyűrűvel szemben.