Minden nap táplálja a csirkemellet?

Az emberek néha enyhítik a bőr nélküli csirkemellet, amikor megpróbálják lefogyni, mert viszonylag magas a fehérje és a zsírszegénység. Egyszerűen hozzáadásával a csirkemellet, amit már megesz, nem eredményez súlycsökkenést. Ahhoz, hogy fokozatosan csökkentsd a súlyodat, meg kell enni egy csirkemellet egy másik magasabb kalóriatartalmú étel helyett, és csökkenteni kell a teljes kalóriabevitelt.

A fő oka, hogy a csirkemelleket néha fogyás céljára ajánlják, a fehérje tartalma. A fehér csirkehús minden 3 uncia adagja 25 gramm fehérjét biztosít. Az American Journal of Clinical Nutrition című, 2015-ben közzétett áttekintés szerint az olyan ételek, amelyek legalább 25 gramm fehérjét tartalmaznak, segíthetnek az embereknek növelni a jóllakottsági szintet, így nem enni sokkal később a nap folyamán. testsúly.

Ha 1 fontot veszít hetente, akkor naponta 500 kalóriát kell kivágnia az étrendből, hogy felvehesse a 3,500 kalóriát. A pörkölt csirkemell 3 dkg adagja kb. 170 kalóriát tartalmaz. Ez körülbelül 70 kalóriával kevesebb, mint ugyanannyi pörkölt csirkeszárny, vagy aprított kis húsos borda steak és 130 kalória kevesebb, mint egy pörkölt nagyvégű marhahús pörkölt 3 uncia. 110 kalóriát takarít meg úgy, hogy a csirkemellet párolt rágcsálnivalók vagy vidéki disznóhúsú bordák és 160 kalória fölött párolt sertéspálcikák helyett választja, de nem csökkenti a kalóriát a marhahúst szedve, mint például körkörös steak vagy kerek -Top kerek steak. Amint látja, a csirkemell egy másik húsának cseréje valószínűleg nem elegendő ahhoz, hogy gyorsan fogyjon, valószínűleg más étrendi változásokra is szükség van.

Egy kiegyensúlyozottabb csökkentett kalóriatartalmú étkezés egyik módja, hogy egyenletesen osztja el a tányérját a teljes kiőrlésű gabonák – vagy keményítőtartalmú zöldségek, mint a burgonya vagy kukorica – gyümölcs, a nem keményítőtartalmú zöldségek, mint a brokkoli vagy a zöldbab, valamint a fehérjeforrás Ez az eset a csirkemell. Általánosságban elmondható, hogy jó ötlet, ha enni olyan élelmiszereket, amelyek alacsony energia sűrűségűek, amikor le akar fogyni. Az energia sűrűsége az élelmiszerben egy gramm kalóriamennyiség. Az alacsony energiájú sűrűségű élelmiszerek nagyobb töltésűek, mint a nagy sűrűségű élelmiszerek, mert ennél többet enni kevesebb kalóriát, ami azt jelenti, hogy kevésbé valószínű, hogy éhes az étkezés között. A gyümölcsök, a zöldségek és a leves alapú levesek rengeteg rostot vagy vizet tartalmaznak, ami az energiasűrűségben alacsonyabb, míg a sült ételek, zsíros húsok és édes kezelések általában zsírban vagy cukorban magasak, így nagyobb az energia sűrűsége.

Ha jobban szereted a marhahúst a csirkehúsba, akkor nem feltétlenül kell váltani a csirke evéshez, csak válasszon egy marhahúst. A táplálékkal kapcsolatban 2003-ban közzétett tanulmány kimutatta, hogy az emberek csökkentett kalóriatartalmú étrendet követtek el, és ugyanolyan súlyt vesztettek, mint a csirke vagy a sovány marhahús. A sertéshús szelíd darabjai közé tartoznak a szeletek, a bélszín és a roston sült csontozatlan sertéshús. A testsúlycsökkentés során más jó fehérjeforrások is lehetnek a bőr nélküli pulykamell vagy a dobos cukor, a bab és más hüvelyesek, a tojás, a tenger gyümölcsei és a mérsékelt mennyiségű dió.

Amikor az emberek megpróbálják lefogyni, amit elveszteni akarnak, kövér, nem izom. Ha nem a kalóriaszegés mellett gyakorolsz, akkor a fogyatékosság körülbelül egynegyed része az izomtól zsír helyett. Ennek elkerülése végett el kell végeznie a kardio- és erőkifejtési gyakorlatok kombinációját. A Betegségek Ellenőrzési és Megelőzési Központja javasolja, hogy legalább hetente kétszer erő-edzést végezzenek, és hetente legalább 2 órát és 30 percet fogyasszanak a mérsékelt intenzitású kardióval.

Étkezési csirkemell és testsúlycsökkenés

Vágás a kalóriák fogyni

Mit kell enni a csirkemell

A napi csirkemell alternatívái

A potenciális súlycsökkenési előnyök növelése