Testsúlycsökkentés

Sokan, akik fogyni akarnak, gyakran nem rendelkeznek a know-how-val vagy az akaraterővel, hogy kibírják étrendjüket és testmozgásukat. A testsúlycsökkentő edzők és oktatók segítenek a motivációnak és a megfelelő pályán való részvételre. A Munkaügyi Statisztikai Hivatal adatai szerint az egészségügy területén a munkahelyek várhatóan 18% -kal növekedni fognak 2018-ig. Ha szenvedélyesen segítesz másoknak, a súlycsökkentés bizonyítékot jelenthet az Ön számára. Vannak különböző programok, amelyek igazolást kapnak, hogy segítsenek másoknak a fogyás útján.

Az American Council on Fitness kínálja az életstílus és a súlymérő buszok igazolását, ha segítséget szeretne elérni a hosszú távú siker elérésében a testsúlycsökkenés és a súlykezelés terén. Ez a program elsősorban a testmozgás, a táplálkozás és az életmód változására összpontosít. Ez a kurzus a saját tempójában befejeződik és vizsga van, hogy megkapja a tanúsítványt. Megtanulják a súlykezelés, az elhízás, az életmód-coaching technikák, a testmozgás, a táplálkozás és a testtömeggazdálkodási stratégiák pszichológiai szempontjait. Ahhoz, hogy beiratkozzon erre a kurzusra, 18 évesnek kell lennie, és tartsa fenn a jelenlegi CPR tanúsítványt. Továbbá akkreditált személyi edzőnek vagy egy csoportos fitness oktatónak kell lennie. A négyéves edzéstudományi végzettség vagy a kapcsolódó terület is elfogadható. A program költsége 109.95 és 439.95 dollár közötti. A költségnövekedés további vizsgálati eszközöket és vizsgálati utalványt biztosít.

A National Exercise and Sports Trainers Association olyan életstílust és súlymérő szakembert kínál, amely körülbelül 20 órát vesz igénybe. Ez a program megtanítja, hogyan tervezzen ételt és testmozgást az ügyfelek számára, akik kezelik a súlyukat. Azt is megtanulják, hogyan kell kezelni az ügyfél aggodalmait, a testképekkel kapcsolatos kihívásokat és az alapvető anyagcsere-problémákat, például a fáradtságot, az emésztést és a hangulatváltozásokat. A tanúsítvány kitöltéséhez írásbeli, nem szakosodott vizsgát kell átadnia. Van egy éve befejezni a programot. Nincsenek előfeltételek vagy szükséges tanúsítványok a programba való beiratkozáshoz. Az anyagköltség és a tesztelés költsége 199 dollár.

Az edzőket az American College of Sports Medicine elismerte a Certified Wellness Coach-ok képzésére. Ez a program adja meg a szükséges eszközöket a wellness coaching sikeréhez. Megtanulja, hogyan lehet felhatalmazni az ügyfeleket, értékelni az ügyfelek egészségét és az esetleges egészségügyi kockázatokat, hozzon létre étrendet és testreszabási terveket az ügyfelek számára, és hogyan irányíthatja az ügyfelek sikerét. Legfeljebb egy év áll rendelkezésére a program befejezéséhez a regisztráció napjától számítva. A program azonban 13 héten belül elkészül. Önnek van egy coaching kézikönyv, online eszközök, osztályterv és házi feladat. Ön is választhat a magán mentorálás. Az összes anyag és teszt költsége 995 dollár. Fizetési tervek állnak rendelkezésre.

A beachbody edzők rendszeres egyének, akik meg akarják osztani súlycsökkenésüket és fitness-történeteiket, miközben segítenek másoknak az út mentén. Ahhoz, hogy Beachbody edző legyen, nem kell szakértőnek lennie a fitnesz vagy táplálkozás területén. Csak készen kell változtatnia az embereket, és segítenie kell mások sikerességét. Nincs szükség igazolásra. Egyszerűen jelentkezzen be és indítsa el a coachingot. Segíthet a táplálkozás és a testmozgás elősegítésében a Beachbody számos termékével és programjával, vagy saját tanácsot adhat az életüket megváltoztató egyéneknek. Ez a program ideális azoknak az egyéneknek, akik a súlycsökkentő edzés fogalmát szeretnék kipróbálni, mielőtt nagy mennyiségű pénzt fektetnek a tanúsításba. Egy induló díj 39,95 dollár. Minden hónapban további 14,95 dollárt számol fel. Bármikor bármikor törölhet.

Életmód és súlymérő edzői minősítés

Életmód és súlykezelés szakemberek

Tanúsított wellness edző

Beachbody edző