Tippek a gyors haj regrowth

Számos tényező járul hozzá a haj hullásához, vagy befolyásolja annak hosszát. A gyógyszeres kezelés, az öregedés, a kemény vegyi folyamatok, a formázó balesetek és a nem megfelelő technika miatt gyorsan újjászülhet. Míg a türelem erény, amikor a hajat érinti, néhány tipp a gyors hajregenerációhoz jól tudod elérni a haját célzó célokat, és hamarabb felszabadítja a belső Rapunzelet.

Tökéletes a rendszere

A regenerálódás szempontjából alapvető fontosságú a hajszálak megfelelő hajlása. A haj túlságosan samponizálja a lényeges nedvességet, így törékeny és hajlamos a törésre. Samponozzon csak a felhalmozódás eltávolítására, vagy használjon egy kondicionálót csak a fejbőr tisztítására. A heti hajmosás nemcsak fényt biztosít és javítja a kezelhetőséget, hanem erősíti a szálakat és hidratálja a hajat. Éjjel olyan szoknya, hogy aludjon egy szatén sálat vagy párnahuzatot, hogy a karmok és az egyszálú csomók lebegjenek. A pamut párnahuzatok megakadályozzák a hajszálak nedvességét és súrlódást okoznak, ami töréshez vezet.

Kiegészítő súgó

Bár nem létezik olyan tabletta, amely mágikusan okozza a hajat a fejbőrből, bizonyos kiegészítéseket már előzetesen tanulmányoztak a haj egészségének és a regrowth fokozásának elősegítésére. Válasszon egy multivitamint, amelyet kifejezetten a haj és a köröm növekedéséhez fejlesztettek ki. Sok szőrtelenítés tartalmaz a Biotint, a szilícium-dioxidot, az MSM-et (metil-szulfonil-metán) és a B-komplex vitaminokat, amelyek növelhetik az anagén vagy a haj növekedési fázisát, erősíthetik a szálakat és javíthatják a haj általános egészségi állapotát. Az ajánlott napi adagot vegye be. Bár a mega-dózisok a haj vitaminok lehet csábító, a szervezet csak akkor képes elnyelni annyit, hogy bármikor, és többet fogyasztanak, mint ami hulladék.

Kényeztesse a follikulákat

Az ayurvédikus gyakorlat régóta elhomályosította a fejbőr masszázs előnyeit a haj növekedésének ösztönzésére. A fejbőr masszázs növeli a véráramlást a területre, ami viszont táplálja a tüszőket. A fejbőr masszírozása nem csak pihentető, hanem egy optimális módja az illóolajok vagy jótékony hatású gyógynövények bejuttatásának. Az illóolajok, mint a fokhagyma, a rozmaring, a borsmenta, a teafa, a rózsa, a geránium és az ylang ylang tartalmaznak stimuláló tulajdonságokat. Az Ön által választott meleg hordozóolaj használatával adjunk hozzá néhány csepp illóolajat, és jól keverjük össze. Használja ezt a meleg olajat a fejbőr masszírozására és a tüszők táplálására a növekedés érdekében.

Foglalkozni a védőfelszereléssel

A haj dörzsölése a vállakkal vagy a ruhákkal szemben egyszálú csomók és szétválasztott végek keletkeznek. A védőstílus egyszerűen minden olyan frizura, amely megőrzi a hajat az elemektől. A palacsinták, a francia pántok, a csavarodások, a hajhosszabbítások és az ujjlenyomatok a védőeszköz minden formája. Ezek a stílusok megvédik a tüskék végeit, a hajának legösibb és legkegyetlenebb részét, ami hosszabb megtartáshoz vezethet. Ha a hajad nő, de ugyanolyan gyorsan törik le, nem fog észrevenni semmilyen előrelépést.