Tricepsz superset edzés

A szupersztárok végrehajtása hatékony módja a keresett fizikai eredmények elérésének. A Supersets két gyakorlatot tartalmaz, amelyeket egymás után rendeznek egymás után, pihenés nélkül. Ön ugyanazt az izomcsoportot választja, mint az izomcsoportokat. A jól definiált tricepszekhez próbáljon három szuperszűrős áramkört, hetente két-három alkalommal.

A tricepsz három fejből készül, a triceps brachii-nak. A három fej – oldalsó, középső és hosszú – a karfájat és a vállpántot köti össze az alkarhoz. A laterális fej felelős a patkó megjelenéséért, amelyet egy jól meghatározott tricepszel lát. A tricepsz legfontosabb feladata, hogy kiterjeszti a karját, de szerepet játszik abban is, hogy karját a teste felé irányítsa.

Sok szupersett változat létezik, az egyik nem feltétlenül jobb, mint a másik. Válasszon hat gyakorlatot, vagy három szupersettet, a tricepszekért. Mivel a tricepszek részt vesznek a taszító akciókban, úgy dönthet úgy, hogy a tricepszet olyan napokon végzi, ahol mellkasi és váll gyakorlatokat végez. Bár ezek nem fognak közvetlenül működni a tricepszeknél, mégis hasznára válnak a munkából.

Gyakorlatok, mint a duzzogás, a szoros fogás, a tricepszegélyek, a felső tricepsz kiterjesztések, a koponyacsontok és a rúgások, három elegendő szupersztárt eredményezne. Például végezzen nyolc -12 ismétlődéses lemorzsolódást azonnal, majd nyolc-tizenkét ismétlődő szorítópróbapresszort, majd háromszor egymás után ismételje meg. Ismételje meg ugyanazt a stílust a következő négy gyakorlattal: Az egyéb gyakorlatok a fentiek variációit is magukban foglalhatják, akár kábeles gép használatával, akár hanyatlással vagy lejtéssel, és egyszerre egy karon, mindkét irányban. Az edzést négy-hat héten belül meg kell változtatni az eredmények további megtekintéséhez. Az Etricep.com gyakran javasolja a gyakorlatok sorrendjének megváltoztatását az izmok sokkolására és a legtöbbet kihasználva az edzés során.

Az edzés során megfelelő formában az ízületek és az izmok biztonságban és sérülésmentes állapotban maradnak. Amikor szinte bármilyen tricepsz edzést végez, fókuszáljon arra, hogy a könyökét a váll távolságától tartsa, és ne tegye őket oldalra. Minden tricepsz edzésnél nincs szükség a vállakra vagy a felkarra. Például, amikor koponyamikrokat készítenek, a vállak mozgatása már nem célozza a tricepszeket. A könyökét a vállak felett állva kell feküdni, csak feküdni, hajlítani csak a könyöknél, hogy a súlyt a homlokára vagy csak a feje fölé emeljék.

Anatómia

Supersets

Feladatok

Forma